snygga uggs skor

UGG Australia frn ledig surfarsko till fashionistans frstaval

De frsta meningarna i UGGs sagan skapades r 1978 nr mr Brian Smith landade i sdra Kalifornien med sig i bagaget hade han en vska fylld med frskinnsboots och drmmar. B. Smith knde direkt ett slktskap med de milsvida strnderna och livsstilen som frknippas med omrdet avslappnad, ledig och p samma gng sportig ord som ocks blev ledorden i varumrket han startade samma r UGG Australia. Varumrket blev populrt i samma gonblick som det startades och de frsta att kpa bootsen var alla surfare i omrdet. Fr dem blev den hr skon det perfekta valet en sko som de anvnde p stranden fr att hlla ftterna varma mellan vgorna.

I mitten av 80 talet tog bootsen steget in i stderna och allt fler brjade anvnda dem ret runt snart fanns de ocks i skidbutikerna p populra skidstllen exempelvis Aspen, Colorado.

UGGs stveln hade blivit en succ, en sko som alla ville ha p sig ret runt. En av orsakerna r med strsta skerhet att alla UGGs tillverkas i premiumskinn av hgsta kvalitet och frskinnet har unika egenskaper som gr att ftterna hlls torra och varma oavsett vderlek. Sulan r ocks extremt ltt och bekvm, enligt de flesta som prvat ett par UGGs r det de sknaste skorna de ngonsin haft p sig.

I slutet av nittiotalet brjade ocks Hollywoodstjrnor synas i UGGs och drefter spred sig trenden som en lpeld ver vrlden i samband med det blev nu ocks UGG Australia en symbol fr en trendig och framgngsrik livsstil.

UGG Australia tog klivet in i modevrlden och utvecklades till ett varumrke med mnga olika modeller och utfranden under sitt tak. De varma frskinnsstvlarna fick sllskap av tofflor, stvletter, sandaler, vinterkngor och trskor alla gjorda med UGGs samlade ledord och vrden sportigt, avslappnat, trend och high end fashion. Frn stranden tog UGG Australia klivet rakt in i prestigefyllda och glammiga Vogue.

Frn att ha varit en nischad smal produkt blev UGGs stveln ett mste i skogarderoben. De tillverkas nu i en lng rad olika frger, material och hjder hr finns ngot fr alla smaker, frn gnistrande svart glitter till stickat puderrosa till blnkande lack och tillbaka till originalutfrandet med brun eller svart mockautsida. Det finns modeller och storlekar fr bde dam, barn och herr.